BASIN AÇIKLAMASI
Asakyazıspor kulübü adına başkan Şamil TÜRKAN;
Öncelikle yönetimimizi bu göreve layık gören kongre üyelerimize, desteğini esirgemeyen değerli belediye başkanımız Sn. Bilal SOYKAN’a , geçmiş dönem kulüp başkanımız Sn. Ahmet DURMUŞ’a ve yönetimimizi göreve gelme hususunda teşvik eden Akyazı halkına teşekkür ediyoruz.
40 yıllık kulüp tarihinin geçmişten bugüne en genç yönetimi olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu oluşumun, genç ve dinamik kadroların neler başarabileceğini ispatlama konusunda üzerine almış olduğu vazifenin bilincindeyiz.
Yönetim olarak As Akyazıspor’un manevi birikimlerine sahip çıkıp, camia kültürümüzü gelecek nesillere aktarabilme gayretinde olacağız. Bu nedenle; As Akyazıspor’un kuruluşunun 40. Yılında bu göreve gelmenin gurur ve sorumluluğunu tüm akyazı halkıyla paylaşacağımıza inanıyoruz.
As Akyazısporumuzu hak ettiği konuma, geçmişte olduğu gibi profosyonel liglere taşıma amacıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Diriliş meşalesini yaktığımız, umutlarımızın yeşerdiği bu günlerde büyük As Akyazıspor taraftarına güzel günlerin müjdesini vermek istiyoruz.
Bu vesileyle; göreve gelişimizin ilçemiz ve spor camiasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.
Ardından basın sözcüsü Muhammed Kazım Tepeçınar Söz alarak; Yönetim Kurulu olarak bizler üzerimize düşen görevi yapacağız, İlçemizdeki tüm sporseverleri de tek marka değerimiz olan As Akyazıspor’u yalnız bırakmamaya, tribünlerde şampiyonluk havasını yaşatmaya davet ediyoruz. Şeklinde konuştu.
Akyazı24